Om klinikken

Om klinikken


HOS B·UNIQUE SKAL DU FØLE DIG UNIQUE

Hos hudplejeklinikken B·Unique, som ligger i hjertet af Frederiksberg, er kunden altid i centrum. Vi sætter en stor ære i at udføre behandlinger med både stor professionalisme og med kærlighed. Sådan mener vi, at man skaber de bedste resultater, som både kan ses og mærkes – og vigtigst giver glade og tilfredse kunder. I klinikken skaber vi trygge og afslappende rammer, hvor du er i højsædet og kan føle oplevelsen af indre ro og forkælelse.

Motivationen for at skabe hudplejeklinikken B·Unique, er et venskab gennem flere år, et enestående samarbejde samt passionen for faget. Kig snart forbi.

 

Sofia og Rikke,
indehavere af hudplejeklinikken B·Unique


 

SOFIA

Uddannet på Cidesco Kosmetologskolen i København.

Jeg har i en årrække arbejdet med Clarins og Babor, som har givet mig en rigtig bred viden inden for hudplejeprodukter og Make-up.
I klinikken udfører jeg alle slags behandlinger, men jeg er specialiseret inden for Intimvoks, Pro-behandlinger og Make-up.

Rikke

 

RIKKE

Uddannet Kosmetiker fra CPH West i København.

Jeg har ligeledes tidligere arbejdet rigtig meget med Clarins og Babor, som har givet mig en bred viden inden for hudplejeprodukter og Make-up.
I klinikken udfører jeg alle slags behandlinger, men jeg er specialiseret inden for Negle (Manicure), Oxygen Lift og Diamant slibning.

Sophia


Webdesign af Fed Streg Webdesign af Fed Streg